Dr Dren Centar za stopalo i skočni zglob

od dijagnoze do lečenja, operacije i rehabilitacije

Centar za stopalo i skočni zglob

Bol u stopalu i skočnom zglobu deformiteti stopala i skočnog zgloba

povreda stopala artroskopija skočnog zgloba

Bol u stopalu kao i bol u skočnom zglobu je čest razlog za javljanje ortopedu. 

Postoje brojni razlozi za bol u stopalu ili bol u skočnom zglobu, nekad je dovoljno da malo odmirujemo ili da se umerimo u aktivnostima a nekad je potrebno da se javimo ortopedu i proverimo da li ima razloga za dodatna ispitivanja ili tretman. 

Stopalo i skočni zglob imaju kompleksnu anatomiju, neophodno je puno znanja i razumevanja za adekvatno lečenje bola usled povreda i određenih stanja u stopalu i skočnom zglobu.

stopalo centar za stopala stručnjak za stopalo

Bol u stopalu i skočnom zglobu savremeni pristup

U zavisnosti od vašeg nalaza možemo da vam preporučimo različite vidove tretmana za bol u stopalu i bol u skočnom zglobu. Od saveta za mirovanje ili fizikalnu terapiju, preko nekih lekova ili injekcija pa do svih vrsta operacija stopala i operacija skočnog zgloba. 

Stopalo i skočni zglob odlikuje kompleksna anatomija sa brojnim specifičnostima, česte su povrede, deformiteti ali i oštećenja za koje je neophodno ortopedsko lečenje. 

Bolovi u stopalima su značajni u ortopediji. U poslednjim decenijama ostvaren je veliki napredak u prepoznavanju i lečenju problema stopala i skočnog zgloba.

centar za stopalo bol u stopalu anatomija stopala u skočnog zgloba

Dijagnoza i lečenje bola i povreda stopala i skočnog zgloba

Dijagnozu postavljamo kliničkim pregledom, snimanjima – ultrazvuk, rendgen, MR ili CT pregled, laboratorijske analize krvi ili punktata zgloba su ponekad neophodne za pravilnu dijagnozu.

Zahvaljujući savremenom pristupu brojna stanja i povrede rešavamo minimalno invazivno, praktično bez dodatnih oštećenja tkiva tokom intervencija sa izuzetno brzim oporavkom.

u Dr Dren brojne intervencije, i operacije povreda i stanja stopala i skočnog zgloba, izvedene na savremen način modernim implantima karakteriše vrlo kratko zadržavanje i ubrzan oporavak.

operacija skočnog zgloba bol u stopalu

sve intervencije na stopalu i skočnom zglobu izvodimo kao

Jednodnevne intervencije

U Dr Dren se izvode savremene operacije i intervencije na stopalu i skočnom zglobu, sa uvek individualno prilagođenim pristupom u dijagnozi, lečenju i oporavku.

Pored operacija dostupne su i u Dr Dren se primenjuju terapije injekcijama za skočni zglob i stopalo od injekcija hijaluronske kiseline preko PRP i matičnih ćelija.

Centar za stopalo i skočni zglob

Najčešća bolna stanja stopala

artritis skočnog zgloba injekcija za skočni zglob

Ruptura Ahilove tetive , sinovitis skočnog zgloba, Čukalj čukljevi, Hallux valgus, urasli nokti unguis incarnatus, deformiteti prstiju stopala čekićasti prst hammer toe, kandžast prst claw toe, metatarzalgija, Haglund deformitet, petni trn calcar calcanei, bolna peta, plantarni fascitis, Morton neurom, Hallux rigidusnestabilnost skočnog zglobauganuća i prelomi skočnog zgloba i stopala

Table of Contents

Pregled možete da zakažete

telefon email viber whatsapp

telefonom
+381 69 693640

email-om
drdrenortopedija@gmail.com

Viber-om i Whatsapp-om
+381 69 693 640

Radno vreme

ponedeljak – petak od 10 h do 20 h subota od 09 do 15 h nedeljom po potrebi

Podelite

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on vk

Prijavite se za obaveštenja Dr Dren newsletter