operacija lakta

Povreda ramena

Povreda lakta

Operacija lakta

Operacija ramena

Operacija lakta oporavak

​Operacija ramena oporavak


operacija ramena

Rame i Lakat


Rame i lakat su kompleksni zglobovi sa brojnim specifičnostima, česte su povrede ali i oštećenja za koje je neophodno ortopedsko lečenje. U poslednje vreme u ortopediji ostvaren je ogroman napredak u prepoznavanju i lečenju problema ramena i lakta.

U centru za rame i lakat dijagnostikujemo i lečimo čitav spektar povreda i oboljenja ramena i lakta.

Dijagnozu postavljamo kliničkim pregledom, snimanjima - ultrazvuk, rendgen, MR ili CT pregled, laboratorijske analize krvi ili punktata zgloba su ponekad neophodne za pravilnu dijagnozu.

Zahvaljujući izuzetnom napretku u tehnici brojna stanja i povrede rešavamo minimalno invazivno, praktično bez dodatnih oštećenja tkiva tokom intervencija sa izuzetno brzim oporavkom.

Brojne intervencije, od artroskopije ramena pa čak i ugradnja veštačkog ramena i operacije preloma ramena i lakta, izvedene na savremen način modernim implantima karakteriše vrlo kratko zadržavanje u bolnici i ubrzan oporavak.

Najveći broj intervencija na ramenu i laktu izvodimo kao jednodnevnu hirurgiju

Lekari Dr Drena izvode savremene operacije i intervencije na ramenu i laktu, sa uvek individualno prilagođenim pristupom u dijagnozi, lečenju i oporavku.

Pored operacija danas su nam dostupne i u Dr Dren se primenjuju terapije injekcijama za rame i lakat od injekcija hijaluronske kiseline preko PRP i matičnih ćelija.


Neka od stanja za koja možete uvek da nas kontaktirate: artroskopija ramena i lakta, ograničenje pokreta ramena ili lakta, nestabilnost ramena i lakta, ruptura tetiva bicepsa i drugih, artroza ramena i lakta, smrznuto rame, veštako rame proteza ramena, bursitis lakta, prelomi ramena i prelomi lakta, teniski lakat, golferski lakat, i brojna druga stanja.

 

 

Centar za rame i lakat

bol u ramenu
ultrazvuk lakta



Dr Dren ​Ordinacija

Ortopedija i traumatologija


telefoni:​                                                     email:

+381 69 693 640                                 office@drdren.com

+381 11 4081927                               drdren@hotmail.com​


​Adresa Ristin Potok 6d Beograd Serbia