Dr Dren Centar za rame i lakat

od dijagnoze do terapije, operacije i rehabilitacije ramena i lakta

Centar za Rame i lakat

Bol u ramenu i bol u laktu

Bol u ramenu kao i bol u laktu je čest razlog za javljanje ortopedu. Postoje brojni razlozi za bol u ramenu, nekad je dovoljno da malo odmirujemo ili da se umerimo u aktivnostima a nekad je potrebno da se javimo ortopedu i proverimo da li ima razloga za dodatna ispitivanja ili tretman.

U Dr Dren dijagnostikujemo i tretiramo sva stanja u vezi ramena i lakta od najlakših do najkompleksinijih.

Bol u ramenu i laktu savremene opcije

U zavisnosti od vašeg nalaza možemo da vam preporučimo različite vidove tretmana za bol u ramenu ili bol u laktu i to od saveta za mirovanje ili fizikalnu terapiju, preko nekih lekova ili injekcija pa do svih vrsta operacija ramena i operacija lakta.

Rame i lakat su kompleksni zglobovi sa brojnim specifičnostima, česte su povrede ali i oštećenja za koje je neophodno ortopedsko lečenje. U poslednje vreme u ortopediji ostvaren je ogroman napredak u prepoznavanju i lečenju problema ramena i lakta.

bol u ramenu bolno rame bolovi u ramenu

Bol u ramenu i laktu dijagnoza

Dijagnozu postavljamo kliničkim pregledom, snimanjima – ultrazvuk, rendgen, MR ili CT pregled, laboratorijske analize krvi ili punktata zgloba su ponekad neophodne za pravilnu dijagnozu.

Zahvaljujući izuzetnom napretku u tehnici brojna stanja i povrede rešavamo minimalno invazivno, praktično bez dodatnih oštećenja tkiva tokom intervencija sa izuzetno brzim oporavkom.

bol u ramenu prelom ramena fraktura ramena

Bojne intervencije na ramenu i laktu izvodimo kao

Jednodnevne intervencije

U Dr Dren se izvode savremene operacije i intervencije na ramenu i laktu, sa uvek individualno prilagođenim pristupom u dijagnozi, lečenju i oporavku.

Pored operacija dostupne su i u Dr Dren se primenjuju terapije injekcijama za rame i lakat od injekcija hijaluronske kiseline preko PRP i matičnih ćelija.

Pregled možete da zakažete

telefon email viber whatsapp

telefonom
+381 69 693640

email-om
drdrenortopedija@gmail.com

Viber-om i Whatsapp-om
+381 69 693 640

Radno vreme

ponedeljak – petak od 10 h do 20 h subota od 09 do 15 h nedeljom po potrebi

Podelite

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on vk

Prijavite se za obaveštenja Dr Dren newsletter